Cauti servicii de Web Design?

Web Design Codesiders

In zilele noastre, un website este un „must”, reprezinta identitatea ta online. Orice afacere, oricat de mica sau mare, necesita un website pentru o prezenta online eficienta. Acesta poate duce la conversie, la clienti sau la brand awareness. Suntem o companie creativă și overim servicii de dezvoltare web si web design profesioniste pentru tine sau pentru afacerea ta. Fie ca ai deja un site si doresti o imbunatatire, fie ca iti doresti sa devii prezent online cu un serviciu de creare website, nou, personalizat si special, suntem deschisi si oferim o gama larga de posibilitati pentru un marketing online eficient.


Care sunt pasii?

Pas 1 Website

Ne povestesti despre proiectul tau!

Primul pas pentru serviciul de web design este sa ne contactezi folosind butonul de mai jos si sa ne spui ce iti doresti. Vei fi contactat rapid si vom discuta mai pe larg, pentru a putea crea o oferta personalizata pentru proiectul tau.

Pas 2 Website

Identificare solutii

Echipa Codesiders iti ofera solutii special concepute pentru nevoile tale, fie acestea un website static, fie un Content Management System, precum WordPress, fie solutii hibrid sau chiar solutii noi si inovatoare.

Pas 3 Website

Implementare eficienta

Solutiile identificate sunt propuse spre aprobare, iar din acel moment procesul de implementare incepe. Lucram utilizand metoda Agile, astfel vei primi o varianta a website-ului spre aprobare si vom realiza modificari si iteratii rapid si eficient, tu fiind in control pe tot parcursul proiectului.


HTML5 CSS3 JS
Wordpress Website

Alege si un pachet de mentenanta de minim 6 luni pentru noul tau site web si primesti un DISCOUNT de 10% din valoarea site-ului!


Ai deja un website și ai nevoie de Mentenanta Web?

Mentenanta Web Codesiders

Pe langa prezenta online cu ajutorul unui site web, mai ai nevoie si de o prezenta online sanatoasa. Site-ul tau are nevoie de ingrijire continua, trebuie sa fie la zi cu ultimele actualizari in materie de securitate, vizibilitate si, bineinteles, trend. Tot timpul va avea nevoie de mici modificari si verificari, pentru ca afacerea ta sa existe online fara intreruperi si neplaceri. Codesiders îți vine în ajutor cu servicii de mentenanta web profesionala pentru site-ul tau, fie el mic sau mare, un proiect web simplu sau un proiect complex. Suntem pregătiți să le aducem la zi, să facem backup-uri regulate, să modificăm, actualizăm și îmbunătăți, precum și să le protejăm de pericole.

Alege un pachet de mentenanta web potrivit pentru tine

Daca nu stii ce sa alegi, te incurajam sa ne contactezi si iti vom recomanda pachetul de care ai nevoie sau vom creea un pachet personalizat pentru nevoile tale particulare.

Basic

Pachet mentenanță de bază

de la 89 /lună

 • Update platforma website lunar
 • Update module lunar
 • Optimizare viteza incarcare
 • Monitorizare uptime
 • Modificari conținut (3h/luna)
 • Backup lunar
 • Protectie antivirus
 • Configurare conturi email


 • Timp de intervenție 48h
 • Cost oră suplimentară 25 Euro
 • Suport tehnic telefonic/email


Pro

Pachet mentenanță avansată

de la 129 /lună

Pachetul Mentenanță Basic cu următoarele modificări:

 • Modificări conținut (6h/lună)
 • Backup săptămânal


 • Timp de intervenție 24h
 • Cost oră suplimentară 25 Euro
 • Suport tehnic telefonic/email


*Prețurile afișate sunt valabile pentru mentenanța oferită produselor realizate exclusiv de către Codesiders. Pentru produsele terță se percepe o taxă suplimentară de 25% din valoarea afișată.


Nu ai conținut pentru site sau pentru social media?

Dacă ai nevoie de grafică și conținut vizual, foto, video sau filmare din drona, fie pentru un site, fie pentru social media, află mai multe despre departamentul nostru de Design grafic si Creare continut.

Dacă ai nevoie de conținut text, povești nemaipomenite, articole pentru blog sau pentru social media, află mai multe despre departamentul nostru de SEO si Copywriting.


Ai nevoie de hosting web pentru site-ul sau aplicatia ta web?

Suntem pregatiti cu solutii de hosting web, cu accent pe confidentialitate si siguranta, dar si cu viteza si eficienta sporite.


Pentru orice alt tip de proiect, produs, modul informatic, nu ezita să ne contactezi, iar noi vom analiza situația și vom veni cu soluții. Putem discuta prețul, resursele și termenul de realizare, în funcție de complexitatea proiectului tău.