Ai nevoie de Optimizare SEO? Vizibilitate si trafic pe site?

Optimizare SEO Codesiders

Un proces deosebit de important intr-o strategie de marketing online sanatoasa este o optimizare SEO (Search Engine Optimization). In zilele noastre, mai mult de 80% din vanzarile online incep cu o simpla cautare prin intermediul motoarelor de cautare, precum Google. Acestea intorc rezultate relevante cautarii utilizatorilor, iar rezultatele aflate pe primele pozitii in pagina de rezultate sau in SERP (Search Engine Results Page), au beneficiat de aceste pozitii datorita unei optimizari SEO eficiente. Acestea au vizibilitate maxima si au sanse de peste 30% sa fie accesate de catre utilizatori. Asadar, pentru ca utilizatorii sa iti gaseasca afacerea online, sa iti acceseze website-ul si astfel, sa cresti sansa ca acestia sa foloseasca produsele sau serviciile tale, ai nevoie nu doar de vizibilitate online, ci si de o pozitionare in cautari excelenta, realizata organic prin intermediul optimizarii SEO.


Vrei sa obtii primele pozitii in cautari? Vrei o optimizare SEO eficienta? Acestia sunt pasii:

Pas 1 Audit SEO

Audit SEO

Primul pas pentru o optimizare SEO eficienta este un audit eficient. Trebuie sa descoperim impreuna factorii importanti ai vizibilitatii afacerii tale. Acestia pot fi, dar nu se limiteaza la audienta tinta, interesele potentialilor tai clienti, obiectivele tale de marketing online si concurenta. De asemenea, daca detii un website, aceste este verificat, cu ajutorul unor unelte profesionale, pentru a evidentia punctele sale tari si punctele slabe, cand vine vorba de SEO. Acesta poate arata extraordinar, dar indexabilitatea, elementele de structura, cuvintele cheie, viteza de incarcare, imaginile, link-urile si multe altele, pot fi deficitare si pot influenta negativ modul in care motoarele de cautare iti apreciaza website-ul. Asadar, primul pas intr-o optimizare SEO este descoperirea afacerii tale si inceperea colaborarii noastre cu un Audit SEO.

Pas 2 Strategie SEO

Strategie SEO

Daca primul pas a fost evaluarea starii actuale al website-ului tau, cel de-al doilea pas este realizarea unei strategii SEO eficiente, ce poate propulsa afacerea ta in mediul online pe termen lung, intr-un mod organic si nu platit, varianta PPC fiind utila pe termen scurt si cu rate de conversie mai mici decat cele oferite de SEO. Stabilim impreuna printr-un Keyword Research, care sunt cuvintele cheie, concurenta acestora in cautari, localizarea, interesele clientilor, numarul de cautari lunare, limbajul clientilor si etapa in care se afla business-ul tau. Realizam un plan de rezolvare al problemelor SEO, identificate la pasul 1 si trasam in mod clar modalitatile de crestere pentru campania ta SEO, urmand ca implementarea sa fie realizata fie de noi, fie de departamentul tau particular.

Pas 3 Implementare SEO On Page

Implementare SEO On Page

Al treila pas consta in implementarea efectiva a solutiilor identificate in pasii anteriori, ce se adreseaza direct site-ului tau si reprezinta optimizarea de baza a acestuia din punct de vedere SEO. Problemele tehnice, ierarhice ale paginilor, de sistem, de indexare, de sitemap, de viteza sunt solutionate. De asemenea, este modificat continutul site-ului tau, ca acesta sa fie in concordanta cu standardele W3, Google, Ryte. Sunt instalate unelte de monitorizare si sunt implementate optimizari de continut, bazate pe cercetarea realizata anterior, privind prezenta cuvintelor cheie in continut, titlurile, subtitlurile, imaginile, legaturile interne/externe relevante, etichetele, metadescrierile, titlurile alternative, identificarea continutului evidentiat sau de tip cornerstone.

Pas 4 Raportare si consultanta

Raportare si consultanta

Pentru ca tu sa fii in control, iar eforturile sa fie cuantificabile si relevante in realitate, monitorizam constant evolutia si comportarea optimizarii SEO realizate. Asadar, iti trimitem rapoarte lunar, pe perioada desfasurarii proiectului pentru ca tu sa stii tot timpul ce rezultate avem impreuna si pentru a realiza unul dintre cele mai importante aspecte ale optimizarii SEO: continuitatea. Optimizarea SEO reprezinta un proces pe termen lung, cu rezultate remarcabile, vizibile in timp. Pentru ca optimizarea sa fie eficienta si persistenta, aceasta se realizeaza progresiv, in acord cu ultimele actualizari ale algoritmilor motoarelor de cautare, evitand penalizarile cauzate de impingerea fortata a website-ului. De asemenea, mediul online fiind unul dinamic, in continua adaptabilitate si schimbare, pentru rezultate reale, pasii prezentati vor reveni si vor fi realizati periodic, pentru ca afacerea ta sa fie intotdeauna la zi, actualizata si in topul cautarilor.


Te ajutam cu o analiza GRATUITA si discutam despre afacerea ta.Cauti servicii de Copywriting?

Ai nevoie de conținut SEO-friendly?

Copywriting Codesiders

Ca strategia ta de marketing online sa aiba succes trebuie sa transmiti un mesaj clar, in acord cu obiectivele tale, cu misiunea ta si care sa spuna intr-un mod simplu si placut povestea afacerii tale. Un copywriting profesional te poate ajuta, prin specialistii, care redacteaza orice fel de material pentru website-ul tau sau pentru social media. Un serviciu de content creation este unul meticulos si foarte exact, care ia in considerare aspecte precum mesajul, obiectivele strategice, audienta tinta, factorii demografici ai audientei, tonul mesajului transmis, trend-ul actual de transmitere de informatie. De asemenea, pentru un SEO complet, ai nevoie de un continut SEO-friendly care sa puna in valoare afacerea ta si sa ajute optimizarea website-ului prin lizibilitatea, claritatea si originalitatea continutului, atat pentru utilizatori, cat si pentru „roboti”.

Te putem ajuta cu servicii profesionale de Copywriting, atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Specialistii nostri lucreaza cu produse software de top pentru realizarea materialelor in mod rapid, corect, clar si in acord cu viziunea ta. Alege serviciul de copywriting mai jos si hai sa discutam despre povestea afacerii tale.


Ai nevoie de un serviciu de creare website?

Dacă ai nevoie de un website pentru tine sau pentru afacerea ta, află mai multe despre departamentul nostru de dezvoltare web.


Nu ai conținut pentru website sau pentru social media?

Dacă ai nevoie de grafică și conținut vizual, foto, video sau filmare din drona, fie pentru un website, fie pentru social media, află mai multe despre departamentul nostru de Design grafic si Creare continut.


Pentru orice alt tip de proiect, produs, modul informatic, nu ezita să ne contactezi, iar noi vom analiza situația și vom veni cu soluții. Putem discuta prețul, resursele și termenul de realizare, în funcție de complexitatea proiectului tău.