Cauti un serviciu de design grafic? Logo design, branding, identitate vizuala?

Design grafic Codesiders

Unul dintre primii pasi in dezvoltarea unei afaceri de succes si al unui brand memorabil, consta in crearea unei identitati unice, originale, remarcabile, printr-un design grafic profesional. Aceasta noua identitate a afacerii tale se manifesta prin sigle profesionale, identitate vizuala exceptionala, afacerea ta, atat online, cat si offline, avand nevoie de o unitate si persistenta atunci cand vine vorba de elementele grafice cu care iese la inaintare, catre potentialii clienti. Numerosi factori stau la baza crearii unei identitati vizuale grafice, precum culorile alese, tonul mesajului transmis, formele alese pentru o sigla reusita, analiza audientei tinta si multe altele. Acestea se regasesc intr-o strategie de marketing online, inca de la inceput si constituie imaginea pe care vrei sa o afisezi clientilor tai.

In primul rand ai nevoie de un logo!

Pentru un logo reusit, avem in vedere viziunea ta, discutam asupra criteriilor pe care ti le doresti implementate, dar venim si noi cu propuneri de design grafic, din experienta noastra. Iti oferim un pachet eficient si rapid pentru aceasta.

Logo Design

Proces creare sigla

doar 159

 • Dezvoltare concept
 • 5 propuneri preliminarii
 • Modificari ulterioare nelimitate
 • Realizare in maxim 14 zile

Vrei mai mult? Ce zici de identitate vizuala completa si design grafic cutomizat?

Codesiders este pregatit pentru un proces complet de la A la Z pentru creare unei identitati vizuale. In proces sunt create elementele definitorii ale afacerii tale, din punct de vedere grafic, modele de carti de vizita sau semnaturi, toate realizate profesional si regasite intr-un, asa-numit, Identity Book sau Branding Book. Acesta este un „manual” de identitate, care va consemna toate datele identitatii vizuale, schemele de culori, font-urile, desenele si modurile recomandate de utilizare a acestora in diverse scenarii, atat online, cat si offline.

Identity Design

Proces complet creare identitate vizuala

de la 299

 • Dezvoltare concept vizual
 • Logo Design
 • Business Card Design
 • Header Design
 • E-mail Signature Design
 • Identity/Branding Book


 • Consultanta gratuita

Ai nevoie de elemente particulare, precum bannere publicitare sau design pentru stand-uri de promovare?

Scrie-ne despre proiectul sau ideea ta de design și hai să cucerim piața împreună!


Esti dezvoltator imobiliar? Cauti un serviciu profesional de randare 3D pentru locuinte?

Randare 3D dezvoltator imobiliar

In timpul constructiei, este foarte important sa arati potentialilor clienti cum va arata viitoarea lor locuinta, sa o poata vedea si chiar „plimba” prin interiorul acesteia. Avem la indemana solutii inovatoare de grafica 3D si randare 3D pentru locuinte. Venim si cu idei de Design Interior, daca ai nevoie, prin partenerii nostri de incredere si realizam modele 2D ale planurilor locuintelor, modele 3D si randari realiste, atat pentru exterior, cat si pentru interior. De asemenea, oferim solutii de afisare dinamica tip Walk-In a randarilor, direct pe website-ul tau sau intr-un cloud dedicat.


Servicii profesionale foto-video, filmare cu drona, tur virtual 360 sau live streaming

Fie ca este vorba despre un clip publicitar, un vlog, o emisiune live sau un tur Virtual Reality 360, Codesiders si partenerii iti vin in ajutor cu specialisti, tehnologie si creativitate.


Ai nevoie de un serviciu de creare website?

Dacă ai nevoie de un website pentru tine sau pentru afacerea ta, află mai multe despre departamentul nostru de dezvoltare web.


Pentru orice alt tip de proiect, produs, modul informatic, nu ezita să ne contactezi, iar noi vom analiza situația și vom veni cu soluții. Putem discuta prețul, resursele și termenul de realizare, în funcție de complexitatea proiectului tău.